Uncategorized

Hoekbureau

posted by Michiel January 23, 2018
6470995965_58e5c2b90f_z

Kantoorgroothandel Moonen Import Export verkoopt verschillende soorten kantoormeubelen, waaronder ook hoekbureaus. Heeft u een nieuw hoekbureau nodig, maar wilt u niet te veel geld uitgeven aan dit kantoormeubel? Dan profiteert u van onze hoekbureau aanbieding. Meer over deze aanbieding, leest u op deze pagina.

Een hoogwaardig hoekbureau voor een lage prijs

Alle hoekbureaus van Moonen Import Export zijn van hoge kwaliteit. Wilt u de hoogste kwaliteit naar uw kantoor halen, zonder hier al te veel geld in te moeten investeren? Dan profiteert u van onze hoekbureau aanbieding. Met deze aanbieding krijgt u namelijk een hoogwaardig hoekbureau voor de prijs van 375 euro, in plaats van 930 euro. Hiermee bespaart u veel geld. Daarnaast is het bureau van een hele hoge kwaliteit.

Het hoekbureau wordt geleverd met een blad in verschillende kleuren. Het onderstel van het bureau is zwart, zilvergrijs, wit of antraciet. Ook is het bureau in twee maten leverbaar. Ons team brengt het bureau graag bij u thuis. De opstelling van 240×200 centimeter kan linksom of rechtsom gemonteerd worden. De keuze is aan u. Ook goed om te weten: het onderstel van het bureau is in hoogte verstelbaar (minimaal 62 centimeter, maximaal 82 centimeter).

Van deze hoekbureau aanbieding profiteren

Wilt u van onze hoekbureau aanbieding profiteren? Dan hoeft u het betreffende hoekbureau enkel aan te schaffen in onze online shop. Voor u het weet, heeft u uw mooie, hoogwaardige en zeer representatieve hoekbureau al in uw kantoorruimte staan. Een hoekbureau is ontzettend praktisch. Niet voor de prijs van 930 euro, maar voor de zeer lage prijs van 375 euro.

Meer weten over deze aanbieding? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden. Ook kunnen wij u eventueel helpen een bestelling te plaatsen in onze online shop, mocht u hier hulp bij nodig hebben.